Whatsapp de l’Ajuntament. Vols unir-te?

Des de l’Ajuntament de Serra de Daró volem posar en marxa un sistema de comunicació directa amb les veïnes i veïns de Serra de Daró per mitjà d’una llista de distribució de Whatsapp (modalitat Whatsapp Business).

Si esteu interessat a rebre els missatges que enviem, és important que afegiu el telèfon 972 75 71 20 als vostres contactes i que alhora retorneu el document adjunt degudament signat a l‘Ajuntament de Serra de Daró de manera presencial.

Us informem que l’Ajuntament de Serra de Daró utilitzarà les vostres dades en qualitat de responsable del tractament per a la finalitat indicada i no les comunicarà a altres persones. La legitimació del tractament és d’acord amb el vostre consentiment i us podeu donar de baixa en qualsevol moment (mitjançant document de baixa). Podeu exercir els vostres drets en matèria de protecció de dades adreçant-vos a l’administrador del grup.

En acceptar formar part del grup, les dades s’incorporaran als sistemes de l’empresa WhatsApp Ireland Limited, proveïdora del servei de Whatsapp per als països de la Unió Europea, en els termes i condicions que figuren al seu web.

Si voleu consultar informació addicional i detallada sobre la política de protecció de dades de l’Ajuntament de Serra de Daró podeu accedir a l’enllaç https://serradedaro.cat/politica-de-privacitat/

Tanmateix, totes les persones interessades us podem assessorar de com posar-ho en funcionament quan vingueu a portar el document adjunt.